СТУФЧИНЕЦЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ.
Головна | Реєстрація | Вхід Ви увійшли як Гість | Група"Гості"| RSS
Адміністратор сайту: Бушовський О.В.
Меню сайту
Державні символи України
  
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 27
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Новини


Головна » 2019 » Травень » 17

Квест - гра до Дня вишиванки в рамках проекту «Музейна педагогіка». 
Учні Лісовогринівецького ліцею та Стуфчинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли активну участь у Квест - грі. 

Квест дозволяє розвивати активне пізнання, сприяє розвитку мислення, допомагає долати проблеми та труднощі, а саме: вирішувати, розплутувати, придумувати, уміти застосовувати свої знання на практиці у нестандартних ситуаціях, тобто актуалізувати знання, вчить мислити логічно, розвиває інтерактивні здібності.
КВЕСТ – це пригода! Сьогодні команда проходила ряд станцій, де на них чекали творчі завдання. Роботу оцінювали та виставляли бали у маршрутний лист. Капітани команд отримали завдання та шматочки карти, в кінці гри утворилася цілісна картина. Учні ліцею та школи дуже гарно і творчо попрацювали ) 

Адміністрація школи висловлює подяку Більчук Вікторії Олександрівні за організацію гри та за влучно підібрані завдання.

... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: sasha4428 | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

QR-КОД ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ про музей «Військова слава» Стуфчинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

В останні роки всі провідні музеї світу активно оснащуються QR кодами. Музей що знаходиться у Стуфчинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів іде в ногу з часом і також долучається до інноваційних програм. 
Музей «Військової слави» в систему свого інформаційного поля органічно вбудував QR-код – двовимірний штрихкод, розроблений японською компанією Denso-Wave ще 1994 року.
Відтепер, за допомогою спеціального мобільного додатку (QR-reader), який знаходиться у вільному доступі, користувач мобільного телефону чи іншого ґаджету має змогу самостійно ознайомитись з експозицією.
Головна перевага QR-коду — це легке розпізнавання. Достатньо запустити мобільний додаток, навести об’єктив мобільного пристрою на код, зчитати його та отримати швидкий доступ до інформації. 
Маємо надію, що дана інновація стане черговою сходинкою на шляху становлення нового рівня взаємовідносин між музеєм та відвідувачем.
Сьогодні QR коди розміщуються в містах на пам’ятниках культури і архітектури, на експонатах і картинах в музе ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: sasha4428 | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

Вчителі нашого закладу намагаються йти у ногу з часом, тому часто беруть участь у різних семінарах, круглих столах,творчих зустрічах тощо, що дає змогу збагачувати власний досвід новими ідеями, методиками викладання предметів. Такою була сьогоднішня зустріч в Хмельницькому інституті післядипломної освіти з письменницею, журналісткою, головою громадської організації "Творча сотня "РУХ ДО ПЕРЕМОГИ" Оксаною Петрівною Радушинською для вчителів Хмельницької області.
Вчитель української мови та літератури Качерай Людмила Миколаївна стала учасником круглого столу "Сторінками творчості Оксани Радушинської", підготувавши урок- квест з позакласного читання за твором О. Радушинської "Зелен-день, або Чарівні русалчині коралі" (матеріали будуть надруковані у науковому посібнику ХОІППО).
Зустріч була неймовірно цікавою та пізнавальною!!!

Переглядів: 152 | Додав: sasha4428 | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Блоги учителів


Каштанова Олена Едуардівна
* * *
Качерай Людмила Миколаївна
* * *
Коваленко Ірина Вікторівна
* * *
Гомілко Людмила Михайлівна
* * *
Бушовський Олександр Вікторович
* * *
Корисні посилання
МОН України
ХРВО





Наша адреса
Хмельницька обл., Хмельницький р-н., с.Стуфчинці., вул. Шкільна 51., e-mail: stoofzosh51@gmail.com
Погода
Хмельницький
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz