СТУФЧИНЕЦЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ.
Головна | Реєстрація | Вхід Ви увійшли як Гість | Група"Гості"| RSS
Адміністратор сайту: Бушовський О.В.
Меню сайту
Державні символи України
  
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 27
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Новини


Головна » 2018 » Квітень » 19 » День цивільного захисту у школі
14:12
День цивільного захисту у школі

Згідно з планом підготовки учнів та школи з цивільного захисту на 2018 рік та з метою практичного відпрацювання заходів щодо захисту учнів та працівників школи від надзвичайних ситуацій, у школі  було проведено тиждень цивільного захисту. У рамках цього тижня було проведено масу заходів.

Розпочався тиждень із загальношкільної лінійки, на якій присутніх ознайомили з основними цілями та головним завданнями, а також з планом проведення Дня цивільного захисту.

У цьому Дні активну участь брали учні початкових класів. Проводилися виховні години на різні тематики ( «Як вберегтися від терористів», «Що таке ГМО», «Як поводитись у лісі», «Як поводитись у великому місті»), школярі взяли активну участь у грі-вікторині «Ти в складній ситуації», де давали чітку відповідь на поставлені запитання.

До уваги середніх та старших класів пропонувалися бесіди, виховні години(« Що таке тероризм», «Зброя масового знищення», «Дії при ураганах, бурях, смерчах», «Дії при аварії з вибухами та пожежами», «Дії при землетрусах»), практичні заняття з надання першої медичної допомоги, метою яких було поглибити знання учнів з питань цивільного захисту; повторити правила поведінки у складних ситуаціях та закріпити навички надання допомоги постраждалим; стимулювати розвиток витривалості, мужності, рішучості, кмітливості; виховувати почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальність за близьких, оточуючих, власну Батьківщину.

За сигналом цивільного захисту  всередині дня проведено евакуацію особового складу школи із приміщення. Евакуація пройшла чітко і організовано.

$IMAGE2$

Переглядів: 323 | Додав: sasha4428 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Блоги учителів


Каштанова Олена Едуардівна
* * *
Качерай Людмила Миколаївна
* * *
Коваленко Ірина Вікторівна
* * *
Гомілко Людмила Михайлівна
* * *
Бушовський Олександр Вікторович
* * *
Корисні посилання
МОН України
ХРВО





Наша адреса
Хмельницька обл., Хмельницький р-н., с.Стуфчинці., вул. Шкільна 51., e-mail: stoofzosh51@gmail.com
Погода
Хмельницький
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz